Produkty pro mezinárodní vc 17 (5)

EURO 17,00 ALPZ FRANCIACORTA  GCURVE  ALMA   BELLAVISTA   CL 75

EURO 17,00 ALPZ FRANCIACORTA GCURVE ALMA BELLAVISTA CL 75

Bellavista, založená Vittoriem Morettim na konci 60. let, je dnes jednou z nejznámějších a nejuznávanějších vinařství ve Franciacorta, jedním z emblemů tohoto území, schopná vyrábět některé z nejlepších italských šumivých vín. KONFEKCE 61 1 KS = EURO 17,00 1 PALET 72 KONFEKCÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET
Kde Jsme 3

Kde Jsme 3

Naše společnost vyrábí širokou škálu těsnění, pásek a zárukových pečetí pro kapsle, pro průmysl nápojů, potravinářský, farmaceutický, kosmetický a chemický. Těsnění z Polespanu, oboustranná těsnění, Polespan a ZÁRUKOVÉ PEČETĚ
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Tříletá kontrola bilance

Tříletá kontrola bilance

Všechny nástroje, které úspěšně prošly pravidelnou kontrolou, jsou označeny pomocí aplikace samolepicího destruktivního štítku, tzv. "zeleného razítka", které uvádí datum vypršení platnosti pravidelné kontroly váhy. Ve středu razítka je uveden rok, ve kterém vyprší pravidelná kontrola, zatímco po stranách, na jednom z čísel od 1 do 12, je označen měsíc vypršení platnosti pomocí perforace.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.